Hieronta rentouttaa lihaksia, vähentää kipuja, vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa ja samalla virkistää mieltä ja antaa potkua työpäivään!

Hieronta nopeuttaa lihasten palautumista esim. urheilusuorituksesta tai vaativasta työpäivästä. Hieronnalla voi hemmotella itseään ja elvyttää työssä kiristyneitä lihaksia. Hieronnan yhteydessä asiakkaalle annetaan myös itsehoitoon liittyvää ohjausta.

Imukuppihieronnassa eli kuivakuppauksessa kupit asetetaan useille alueille tyhjiön luomiseksi, joka nostaa pehmytkudosta ja luo ylöspäin kohdistuvan venytyksen lihaksessa. Tämä tyhjiöhissi auttaa lisäämään verenkiertoa ja saa aikaan venytysvaikutuksen, mikä vähentää lihasjännitystä ja siihen liittyvää kipua. Mainitut hyödyt kuivakuppauksessa ovat kivun ja tulehduksen väheneminen, hermoston sedaatio, verenkierron lisääntyminen hoidetulle alueelle, kiinnittymien ja jäykän sidekudoksen pehmeneminen, myrkkyjen ja jätteiden poistaminen imukudoksesta ja kyky vaikuttaa syvempiin, vaikeammin saavutettaviin lihaksiin ja muihin pehmytkudoksiin.

Syväkudoshieronta on hierontatekniikka, jota käytetään pääasiassa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien, kuten rasitusten ja urheiluvammojen, hoitoon. Se sisältää jatkuvan paineen kohdistamisen hitailla, syvillä vedoilla lihasten ja sidekudosten sisäkerrosten kohdistamiseksi. Tämä auttaa hajottamaan arpikudosta, joka muodostuu vamman jälkeen. Käsittely auttaa myös vähentämään lihas- ja kudosjännitystä.

Syväkudoshieronta tarjoaa sekä fyysistä että psyykkistä hyötyä. Toisin kuin muut rentoutumiseen keskittyvät hierontatekniikat, syväkudoshieronta auttaa hoitamaan lihaskipuja ja parantamaan jäykkyyttä sekä tarjoaa rentouttavan kokemuksen.

Hierojina toimivat:

Timo Thilman 050 546 7391
Susanne Hämäläinen 040 838 3618
Merike Sakson 040 160 3269

Meille käy: Smartum, Epassi, Edenred ja Eazybreik


Varaa aikasi


Osta lahjaksi