Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, vähentää kipuja, vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa ja samalla virkistää mieltä ja antaa potkua työpäivään! Monet klassisen hieronnan positiivisista vaikutuksista tulevat rentoutumisen kautta. Rentoutuessa sympaattinen hermosto rauhoittuu, jolloin ruoansulatus paranee, lihastonus laskee ja verenkierto vilkastuu. Rentouttavalla hieronnalla ja kosketuksella on vaikutus aivokemiaan ja koko kehomieleen. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi verkkokauppamme lahjakortilla.

Meille käy: Smartum, Epassi, Edenred ja Eazybreik

Hierojina toimivat:

Timo Thilman 050 546 7391
Susanne Hämäläinen 040 838 3618
Merike Sakson 040 160 3269
Riikka Ahopelto 040 525 5665

Meille käy: Smartum, Epassi, Edenred ja Eazybreik

Varaa aikasi


Osta lahjaksi

Urheiluhieronta

Hieronta on lajista riippumatta tärkeä osa urheilijan lihashuoltoa, aivan kuten venyttely, ravinto ja riittävä lepääminenkin.

Urheiluhieronnan perustana on klassisen hieronnan menetelmät, joita sovelletaan urheilijan harjoittelua ja kilpailemista tukevalla tavalla. Urheiluhieronnassa käytetään myös omia erikoistekniikoita.

Urheilijan harjoitusohjelma huomioidaan hieronnan ajankohtaa mietittäessä. Myös hierontaotteita ja niiden voimakkuutta säädellään niin, että hieronnasta saadaan paras mahdollinen hyöty. Klassinen hieronta on useimmiten rauhallista lihaksia rentouttavaa hoitoa, mutta urheiluhieronnalla lihaksia voidaan esimerkiksi ”herätellä” nopein ottein ennen suoritusta.

Timo Thilman 050 546 7391
Susanne Hämäläinen 040 838 3618
Merike Sakson 040 160 3269
Riikka Ahopelto 040 525 5665

Lapsihieronta

Lapsihieronta auttaa levotonta lasta/nuorta rauhoittumaan ja keskittymään paremmin.

Hieronta rauhoittaa, poistaa kehon jännitystä ja vahvistaa lapsen kehonkuvaa ja itseluottamusta. Hieronnan avulla lapselle välittyy viesti hyväksynnästä ja näin myös lapsen omat rajat vahvistuvat.

Lapsihieronta on turvallisin, tutuin, samoina toistuvin liikkein etenevä tapa koskettaa lasta. Lapsen ikä ja kulloinenkin vireystila säätelee hierontaan käytettyä aikaa. Lapsen toiveita ja tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla, eikä koskaan hierota, jos lapsi ei niin halua. Vaatetuksessa ja hierontaöljyn käytössä kuunnellaan lapsen toivetta. Vanhempi voi olla mukana hoidossa tai odottaa eteistilassa.

Lapsihieronnan vaikutuksia on tutkittu Karoliinisen instituutin, Uppsalan lastenpsykiatrisen klinikan ja Axelsson-instituutin välisessä yhteistyössä, jossa selvitettiin lapsihieronnan vaikutusta alle kouluikäisiin lapsiin. Kaliforniassa Touch Research -instituutissa on tehty tutkimuksia keskoslasten hieronnasta ja sen vaikutuksista pienten keskosten fysiologiseen, sosiaaliseen ja motoriseen kehitykseen. Lapsihieronta perustuu näihin tutkimuksiin.

Hieronta sopii perusterveelle lapselle lisäämään tervettä kehonkuvaa ja vahvistamaan tunnetta hyväksytyksi ja nähdyksi tulemisesta. Myös syömishäiriöiset lapset ja masennusoireista kärsivät lapset ovat hyötyneet lapsihieronnasta. ADHD-oireet ja agressiivisuus ovat tutkimusten ja kokemusten valossa lievittyneet hieronnan avulla.

Lapsihieronta: Hinta: 30 – 45 min. 55 €

Hanna Vesalainen p. 044 240 2719

Purentalihashieronta

Purentalihashieronta rentouttaa niska-hartiseudun jännitystä sekä helpottaa pään ja leuan alueen kipuja.

Hampaiden narskuttelu ja purentalihasten jännittäminen voivat aiheuttaa erilaisia oireita, muun muassa pään ja leukojen alueen särkyä sekä niska-hartiaseudun jäykkyyttä. Purentalihashieronnalla voidaan lievittää näitä kipuja.

Susanne Hämäläinen 040 838 3618
Riikka Ahopelto 040 654 5112

Imukuppihieronta

Imukuppihieronnassa eli kuivakuppauksessa kupit asetetaan useille alueille tyhjiön luomiseksi, joka nostaa pehmytkudosta ja luo ylöspäin kohdistuvan venytyksen lihaksessa. Tämä tyhjiöhissi auttaa lisäämään verenkiertoa ja saa aikaan venytysvaikutuksen, mikä vähentää lihasjännitystä ja siihen liittyvää kipua. Mainitut hyödyt kuivakuppauksessa ovat kivun ja tulehduksen väheneminen, hermoston sedaatio, verenkierron lisääntyminen hoidetulle alueelle, kiinnittymien ja jäykän sidekudoksen pehmeneminen, myrkkyjen ja jätteiden poistaminen imukudoksesta ja kyky vaikuttaa syvempiin, vaikeammin saavutettaviin lihaksiin ja muihin pehmytkudoksiin.

Merike Sakson 040 160 3269 / Varaa aika netistä!

Syväkudoshieronta

Syväkudoshieronta on hierontatekniikka, jota käytetään pääasiassa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien, kuten rasitusten ja urheiluvammojen, hoitoon. Se sisältää jatkuvan paineen kohdistamisen hitailla, syvillä vedoilla lihasten ja sidekudosten sisäkerrosten kohdistamiseksi. Tämä auttaa hajottamaan arpikudosta, joka muodostuu vamman jälkeen. Käsittely auttaa myös vähentämään lihas- ja kudosjännitystä.

Syväkudoshieronta tarjoaa sekä fyysistä että psyykkistä hyötyä. Toisin kuin muut rentoutumiseen keskittyvät hierontatekniikat, syväkudoshieronta auttaa hoitamaan lihaskipuja ja parantamaan jäykkyyttä sekä tarjoaa rentouttavan kokemuksen.

Merike Sakson 040 160 3269 / Varaa aika netistä!