Ortopedinen Osteopaatti – Tuki- ja Liikuntaelinvaivojen Asiantuntija

Ortopedinen osteopatia on Suomessa Valviran hyväksymä nimikesuojattu ammattinimike, joka vaatii nelivuotisen koulutuksen. Osteopaatit ovat terveydenhuollon ammattilaisia, ja heitä koskevat terveydenhuollon lait ja säädökset. Ortopedinen osteopatia perustuu vahvaan tieteelliseen tietoon ja tarjoaa kokonaisvaltaista terveyden edistämistä erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa.

Mitä Ortopedinen Osteopatia Tarjoaa?

Ortopedinen osteopatia keskittyy akuuttien ja pitkittyneiden kipujen hoitamiseen sekä terapeuttiseen harjoitteluun, kuntoutukseen ja kuormitusfysiologiaan. Hoito perustuu tutkittuun tietoon, vankkaan anatomiseen, fysiologiseen ja neurologiseen osaamiseen.

Mitä Vastaanotolla Tapahtuu?

Ortopedinen osteopaatti aloittaa vastaanoton perusteellisella asiakashaastattelulla ja kliinisellä tutkimuksella. Tarpeen mukaan suoritetaan manuaalinen terapiahoito ja suunnitellaan yksilöity kuntoutussuunnitelma, jonka tarkoituksena on nopeuttaa toipumista vaivasta.

Kokonaisvaltaista Hoitoa Yksilöllisesti

Hoidossa huomioidaan yksilölliset tarpeet ja erot. Käsillä tehtävän hoidon lisäksi käytetään kliinisiä testejä nivelten, nivelsiteiden, lihasten ja neurologisten vaivojen erottamiseksi. Käsin tehtävä tunnustelu ja tutkiminen eli palpaatio on osteopatiassamme tärkeää, jolloin voimme ymmärtää kivun syyt paremmin.

Milloin Hakea Ortopedisen Osteopaatin Apua?

Jos sinulla on tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten selkä- tai niskakipuja, päänsärkyä, nivelrikon oireita, huimausta, urheiluvammoja, hermokipua, lihas- tai nivelsidevammoja, bruksismia (hampaiden narskuttaminen) tai muita kiputiloja, olemme täällä auttamassa sinua.

Tervetuloa Vastaanotolle

Ortopedinen osteopatia auttaa sinua kohti parempaa terveyttä ja elämänlaatua. Olet sitten toimistotyöntekijä, urheilija tai arkiliikkuja, olet tervetullut vastaanotollemme. Ota yhteyttä ja varaa aikasi, ja anna meidän auttaa sinua matkallasi kohti kivutonta ja tasapainoista elämää.

Lisätiedot: Joonas Mustonen: 044 511 1992 / joonas.mustonen(at)icloud.com

Varaa aikasi

Osta lahjaksi