Olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta urheiluhierojaksi. Palveluihini kuuluu urheiluhieronnan lisäksi klassinen hieronta ja purentalihashieronta. Kouluttaudun ja täydennän osaamistani jatkuvasti. Hoitotapani ja tietotaitoni pohjautuu aina alan tuoreimpaan tutkittuun tietoon – vanhoja viisauksia unohtamatta.

Edellisessä elämässäni olin markkinointiviestinnän moniosaaja, mutta halu auttaa itseäni ja muita voimaan paremmin sai siirtymään hyvinvointialalle. Minua kiinnostaa erityisesti kehon ja mielen palautuminen sekä uupumisen ja ylikunnon ehkäiseminen. Pysähtyminen kehonhuoltoon on tarjoaa oivan mahdollisuuden palautua arjen kiireistä: meluisa mieli saa tilaisuuden rauhoittua ja samalla koko keho rentoutuu kosketuksen ja hoitojen avulla.

Palvelen mielelläni kaikkia asiakkaita lapsista ikäihmisiin. Urheilulajeista ja niihin liittyvistä tuki- ja liikuntaelinten pulmista minulle tutuimpia ovat joukkuevoimistelu ja jalkapallo. Tapanilan Erän voimistelijat saavat 10 % jäsenalennuksen palveluistani.

Haluan tarjota asiakkailleni kiireettömän ja yksilöllisen hoitokokemuksen. Käytän asiakkaan toiveista painopeittoa hieronnan aikana auttamaan rauhoittumisessa. Usein käytän myös virkistäviä tai rauhoittavia eteerisiä tuoksuja hierontaöljyssä, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Koulutettuna hierojana olen Valviran ylläpitämässä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä.

Tervetuloa palautumaan kehonhuoltoon!

p.040 654 5112
riikka@tapanilanterveys.fi
zenfysio.fi
https://www.instagram.com/zenfysio/