Monipuolista hierontaa rauhallisella ja kuuntelevalla tavalla

Olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta urheiluhierojaksi. Palveluihini kuuluu urheiluhieronnan lisäksi klassinen hieronta, purentalihashieronta ja MamaMassage-äitiyshieronta. Teen myös kinesioteippauksia. Hoito on aina kokonaisuus, johon sisältyy haastattelu, liiketestit, tutkiminen, hieronta ja mobilisointi sekä kotihoito-ohjeet.

Opiskelen parhaillaan ortopediseksi osteopaatiksi. Ortopedinen osteopatia on terveydenhuollon ala, joka on erikoistunut niin akuuttien kuin kroonistenkin kiputilojen hoitoon sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen. Hoito on holistista, ja siinä otetaan huomioon henkilön psykofyysissosiaalinen kokonaisuus. Hyödynnän osteopatiaosaamista opintojen aikana myös hieronta-asiakkaiden kanssa. Hoitotapani ja tietotaitoni pohjautuu aina alan tuoreimpaan tutkittuun tietoon – vanhoja viisauksia unohtamatta.

Aiempi ammattini oli markkinointiviestinnän alalla, mutta halu auttaa itseäni ja muita voimaan paremmin sai siirtymään hyvinvointialalle. Minua kiinnostaa erityisesti kehon ja mielen palautuminen sekä uupumisen ja ylikunnon ehkäiseminen. Pysähtyminen kehonhuoltoon tarjoaa oivan mahdollisuuden palautua arjen kiireistä: meluisa mieli saa tilaisuuden rauhoittua ja samalla koko keho rentoutuu kosketuksen ja hoitojen avulla.

Palvelen mielelläni kaikkia asiakkaita lapsista ikäihmisiin. Haluan tarjota asiakkailleni kiireettömän ja yksilöllisen, kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Kodikkaassa hoitohuoneessani vallitsee rauhallinen tunnelma. Varaan aina riittävästi aikaa asiakkaiden välille. Käytän asiakkaan toiveista painopeittoa hieronnan aikana auttamaan rauhoittumisessa. Usein käytän myös virkistäviä tai rauhoittavia eteerisiä tuoksuja hierontaöljyssä, asiakkaan toiveita kuunnellen. Asiakkaan mukavuus hoidon aikana on tärkeää, joten paperin sijaan käytän hoitopöydällä vain puhtaita lakanoita ja pyyhkeitä.

Koulutettuna hierojana olen Valviran ylläpitämässä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä.

Alan koulutus:

Ortopedinen osteopaatti (arvioitu valmistuminen 2026)
MamaMassage-äitiyshieronta (2022)
Purentalihashieronta (2021)
Koulutettu hieroja/urheiluhieroja (2021)
Tervetuloa palautumaan kehonhuoltoon!

p.040 654 5112
riikka@zenfysio.fi
zenfysio.fi