Intialainen päähieronta

Intialaista päähierontaa voi sanoa stressipesuksi,  se on napakkaa hierontakäsittelyä, jolla saadaan myssyä höllemmälle ja verenkiertoon vauhtia. Nimestään huolimatta n. 35min käsittelyn aikana pyöritellään myös yläselkää, hartioita ja edetään niskasta edelleen päähän. Hieronta tehdään asiakkaan istuessa. Kampaus menee uusiksi!

Päähieronta rentouttaa lihas- ja hermokudosta, ja elvyttää pintaverenkiertoa. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. Käsittely koetaan erittäin rentouttavana ja rauhoittavana.

Katso lahjakortti netistä!

Meira Hulden: 050 352 7789
Varaa aika tästä

Reiki-energia hoito

Rentouttava ja rauhoittava koko kehon hoitomuoto. Japanissa kehitetty ihmistä kokonaisuutena hoitava energiahoitojärjestelmä. Nykyään yksi maailman tunnetuimmista, täydentävistä ja tukea antavista hoitomuodoista. – Rentouttaa – Rauhoittaa – Vahvistaa energiavarastoja – Herkistää kuuntelemaan sisäistä intuitiomme ääntä (tietoisuustaito) Hoito tehdään vaatteiden päältä, mukavasti hoitopöydällä maaten. Hiljaisen, miellyttävän musiikin soidessa taustalla.

Lisätietoja: Meira Hulden 050 352 7789
Varaa aika tästä

Lymfaterapia

Lymfa on erinomainen rentoutushoito

Lymfahieronta tehdään käsin, kevyesti ja kivuttomasti pumppaavin ottein. Se rauhoittaa hermostoa, jolloin mm.verenpaine pääsee laskemaan ja tulee parempi, kevyempi olo. Keho ja mieli rentoutuu.

Lymfalla pyritään parantamaan imunestekiertoa, joka on elintärkeää kehon nestetasapainon ylläpitämiseen. Imunestejärjestelmä puhdistaa kehoa. Järjestelmän toimiessa huonosti, syntyy mm. turvotusta, kuonapatteja ja selluliittia. Lymfahieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin kuona poisuu ja ravintoaineetkin pääsevät imeytymään tehokkaammin.

Tervetuloa rentoutumaan!

Lisätietoja: Meira Hulden: 050 352 7789
Varaa aika tästä

Akupunktio

Akupunktio on alunperin vanha kiinalainen hoitomuoto. Neula asetetaan akupunktiopisteisiin, jotka sijaitsevat kehon meridiaaneilla. Näillä meridiaaneilla on yhteys sisäelimiin, niveliin ja lihaksiin. Neulalla säädellään kiinalaisen lääketieteen mukaan qi.n virtausta. Anatomisesti meridiaanit vastaavat ääreishermoja, jotka tuovat ja vievät informaatiota hermoimpulssien muodossa aivoihin ja elimistöön. Akupunktiolla hoidetaan esim. kipua, lihasjännityksiä, päänsärkyä, vatsavaivoja, palelua ja lukuisia muita oireita. Akupunktiota käytetään myös tehokkaasti stressin lievitykseen ja rentoutukseen.

Hoitoa annetaan yleensä sarjoina, esimerkiksi 3-10 hoitokerran jaksoina esim. viikon välein. Hoidon aikana voi yleensä tuntea lisääntyvää raukeuden tunnetta ja uneliaisuutta, joka jatkuu tavallisesti loppupäivän ajan.

Akupunktiota saat varaamalla fysioterapia-ajan Sami Mänty-Aholta

Sami Mänty-Aho 050 533 3335