Intialainen päähieronta

Intialaista päähierontaa voi sanoa stressipesuksi,  se on napakkaa hierontakäsittelyä, jolla saadaan myssyä höllemmälle ja verenkiertoon vauhtia. Nimestään huolimatta n. 35min käsittelyn aikana pyöritellään myös yläselkää, hartioita ja edetään niskasta edelleen päähän. Hieronta tehdään asiakkaan istuessa. Kampaus menee uusiksi!

Päähieronta rentouttaa lihas- ja hermokudosta, ja elvyttää pintaverenkiertoa. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. Käsittely koetaan erittäin rentouttavana ja rauhoittavana.

Katso lahjakortti netistä!

Meira Hulden: 050 352 7789
Varaa aika tästä

Reiki-energia hoito

Rentouttava ja rauhoittava koko kehon hoitomuoto. Japanissa kehitetty ihmistä kokonaisuutena hoitava energiahoitojärjestelmä. Nykyään yksi maailman tunnetuimmista, täydentävistä ja tukea antavista hoitomuodoista. – Rentouttaa – Rauhoittaa – Vahvistaa energiavarastoja – Herkistää kuuntelemaan sisäistä intuitiomme ääntä (tietoisuustaito) Hoito tehdään vaatteiden päältä, mukavasti hoitopöydällä maaten. Hiljaisen, miellyttävän musiikin soidessa taustalla.

Meira Hulden 050 352 7789. Varaa aika tästä
Petra Wikström 040 148 5853

Lymfaterapia

Lymfa on erinomainen rentoutushoito

Lymfahieronta tehdään käsin, kevyesti ja kivuttomasti pumppaavin ottein. Se rauhoittaa hermostoa, jolloin mm.verenpaine pääsee laskemaan ja tulee parempi, kevyempi olo. Keho ja mieli rentoutuu.

Lymfalla pyritään parantamaan imunestekiertoa, joka on elintärkeää kehon nestetasapainon ylläpitämiseen. Imunestejärjestelmä puhdistaa kehoa. Järjestelmän toimiessa huonosti, syntyy mm. turvotusta, kuonapatteja ja selluliittia. Lymfahieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin kuona poisuu ja ravintoaineetkin pääsevät imeytymään tehokkaammin.

Tervetuloa rentoutumaan!

Lisätietoja: Meira Hulden: 050 352 7789
Varaa aika tästä

Rosen-metodi

Rosen-metodi on fysioterapeutti Marion Rosenin kehittämä psykofyysinen kehoterapiamuoto jossa yhdistyy kosketus ja tarpeen mukaan sanoja. Siinä käsitellään jännittyneitä lihaksia pehmeästi, mutta kuitenkin tuntuvasti. Hoito auttaa tiedostamaan lihasjännityksiä ja hengitystapaa. Se lisää ymmärrystä omista toiminta- ja reagointitavoista ja mahdollistaa sitä kautta muutoksen.

Rosen-metodi sopii sinulle esimerkiksi jos kärsit stressistä, uniongelmista, kivuista joille ei löydy lääketieteellistä syytä tai olet selittämättömän väsynyt.

Kehomme suojaa meitä stressaavilta tai vaarallisiksi koetuilta tilanteilta jännittymällä. Vaikka tilanne menee ohi, nämä jännitykset saattavat jäädä kehoomme jopa vuosiksi.

Vastaanottoaika on tunti ja hoito tehdään hoitopöydällä. Hoidon jälkeen on hyvä varata itselleen rauhallista omaa aikaa.

Hoito on aina yksilöllinen kokemus. Myös asiakkaan jokainen erillinen hoito on ainutkertainen kokemus. Kukin hoitokerta aloitetaan aina sen hetkisestä tilanteesta.

Rosen-terapeuttina minulla on vaitiolovelvollisuus ja noudatan kansainvälisen Rosen-instituutin eettisiä sääntöjä.

Esimerkkejä Rosen-hoitojen hyödyistä ja vaikutuksista

  • rentoutuminen ja unenlaadun parantuminen
  • tunteiden tunnistaminen ja kohtaaminen
  • fyysisten kipujen ja kireyksien vähentyminen
  • itsetuntemuksen lisääntyminen
  • omien rajojen selventyminen
  • omien asenteiden tiedostaminen
  • omien tarpeiden ja uusien valintamahdollisuuksien löytäminen
  • itseilmaisun mahdollisuukisen lisääntyminen

Kuinka usein hoidossa käydään?

Hoitokertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti. Kokemus on osoittanut, että aluksi on hyvä käydä hoidossa pari kolme kertaa noin 1-2 viikon välein. Näin saa käsityksen siitä, miten hoito toimii. Jatkossa on tärkeää uutta aikaa varattaessa, että kuuntelee omaa itseään. Hoidoissa voi käydä pitkäänkin ja pitää haluttaessa taukoja.

Rosen ei sovi akuutin tulehdussairauden aikana, päihteiden tai voimakkaan psyykelääkityksen vaikutuksen alaisena. Raskaana oleville (1. kolmannes) ja lapsille ei tehdä hoitoja.

Rosen-terapeutti Petra Wikström p. 040 148 5853
Ajanvarauslinkki https://vello.fi/hoitolaharmony/tapanila

Rentoutushoidot

Tyyni mieli

Pyöriikö ajatukset taukoamatta mielessäsi kuin karuselli? Heijastuuko kiire jännittyneissä hartioissasi ja niskassasi samalla kun päätäsi kiristää?

Tämä hoito keskittyy pään, niskan ja hartiaseudun rentouttamiseen ja sopii hyvin jos koet jännityksiä näillä alueilla. Voit antaa ajatusten hellittää hetkeksi ja antaa mielen tyyntyä ja rauhoittua.

Hoidon kesto on 40 min. Asiakkaat ovat saaneet hoidosta apua mm. päänsärkyyn.

Levollinen keho

Tuntuuko kehosi jännittyneeltä tai yrivirittyneeltä?

Tässä hermostoa rauhoittavassa hoidossa voit tuntea kuinka kehosi kierrokset laskevat ja hengityksesi rauhoittuu. Palautat yhteyden kehoosi ja mieli rauhoittuu. Hoidossa käyneet asiakkaat kokevat usein myös nukkuvansa paremmin hoidon jälkeen.

Hoito on tunnin mittainen ja tehdään hoitopöydällä vaatteet päällä.

Kehon ja mielen harmonia

Keho ja mieli käyvät jatkuvaa vuoropuhelua keskenään. Ylivirittynyt mieli jännittää kehon, ja sama pätee myös toisin päin.

Tässä hoidossa saat unohtaa suorittamisen ja aikataulut, voit pysähtyä ja antaa sekä keholle että miellelle aikaa rauhoittua ja rentoutua.

Hoidon kesto on 80 min ja sopii hyvin jos olet stressaantunut ja kaipaat erityisen rentouttavan hoidon.

Rentoutushoitojen tekijänä Petra Wikström, ajanvarauslinkki https://vello.fi/hoitolaharmony/tapanila , p. 040 148 5853