Timo Thilman – Kokenut Hieroja Tapanilan Terveydessä

Etsitkö kokenutta hierojaa, joka hallitsee klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan taiteen? Etsintäsi on päättynyt, sillä Tapanilan Terveyden hierojana toimiva Timo Thilman on täällä palvellakseen sinua. Timo on pitkäaikainen hieroja, jonka ammattitaito ja kokemus tekevät hänestä erinomaisen valinnan kaikenlaisiin hierontatarpeisiin.

Timo tunnetaan tarkasta ja jämäkästä otteestaan työssään, mikä takaa sen, että hän pystyy tarjoamaan sinulle hierontaa, joka todella tekee vaikutuksen. Hän ymmärtää, että jokainen asiakas on yksilö, ja hän osaa säädellä hieronnan voimakkuutta ja tekniikkaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olipa kyse sitten rentouttavasta klassisesta hieronnasta tai syvemmästä urheiluhieronnasta, Timo on valmis tarjoamaan juuri sinulle räätälöidyn hierontakokemuksen.

Mutta hieronnan ulkopuolella Timo on myös intohimoinen kuntosalin kävijä ja luonnosta nautiskelija. Tämä tekee hänestä erinomaisen neuvonantajan, kun kyseessä ovat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät kysymykset. Timo ei ainoastaan hoida asiakkaidensa kehoa, vaan hänellä on myös vahva halu auttaa heitä saavuttamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tervetuloa tutustumaan Timo Thilmaniin Tapanilan Terveydessä. Hän on hieroja, joka kuuntelee ja ymmärtää asiakkaidensa tarpeita, tarjoaa laadukasta hoitoa ja auttaa sinua saavuttamaan paremman terveyden ja hyvinvoinnin.

Varaa aika soittamalla tai tekstaamalla Timolle: 050 546 7391
Tai klikkaamalla nettiajanvaraukseen tästä