Tervetuloa Ortopedisen Osteopaatti Joonas Mustosen vastaanotolle, missä asiantuntemus ja yksilöllinen hoito kohtaavat!

Kuka Olen?

Olen Joonas Mustonen, Ortopedinen Osteopaatti, ja olen ylpeä valmistumisestani arvostetusta Ortopedisen Osteopatian Koulutuskeskuksesta (OOKK). Minulla on syvällinen osaaminen ihmiskehon anatomiasta, fysiologiasta ja neurologiasta, erityisesti tuki- ja liikuntaelinten (TULES) kliinisestä tutkimisesta sekä kuntoutuksesta.

Erityisosaamista Huimauspotilaista ja TULES-vaivoista

Hoidan mielelläni monipuolisesti nivelkipuja ja lihasjännitystä. Olen erityisen kiinnostunut huimauspotilaista, ala- ja yläselän kiputiloista sekä kaularangan vaivoista. Tiedän, kuinka nämä vaivat voivat vaikuttaa elämänlaatuun, ja tavoitteenani on auttaa sinua pääsemään niistä eroon.

Mitä Voit Odottaa Vastaanotolla?

Vastaanotollani aloitamme aina perusteellisella asiakashaastattelulla ja kattavalla tutkimuksella, jonka perusteella laadimme yhdessä sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tämä suunnitelma on räätälöity tukemaan hyvinvointiasi ja nopeuttamaan toipumistasi vaivasta.

Monipuolista Hoitoa Yhdestä Osoitteesta

Hoidon aikana voimme käyttää erilaisia tekniikoita, kuten nivelten mobilisaatiota ja manipulaatiota, lihaksia ja pehmytkudoksia rentouttavia tekniikoita sekä kinesioteippausta. Tavoitteena on palauttaa kehosi luonnollinen liikkuvuus ja lievittää kipuja. Laadimme myös sinulle terapeuttisen harjoitussuunnitelman ja tarjoamme kuntoutusta tarpeesi mukaan.

Yhteistyö Sinun Hyvinvointisi Puolesta

Olen täällä auttamassa sinua matkallasi kohti parempaa terveyttä ja elämänlaatua. Yhdessä voimme saavuttaa tuloksia ja palauttaa sinulle tasapainoisen ja kivuttoman arjen. Ota yhteyttä ja varaa aikasi – anna meidän auttaa sinua.

Lue lisää ortopedisestä osteopatiasta tästä.

Joonas Mustonen
044 511 1992
joonas.mustonen@icloud.com

Ajanvaraukseen
Lahjakortteihin